Sunsation zonnestudio’s zijn al vele jaren een begrip in de regio. Met 2 vestigingen in Bergen op Zoom en Etten-Leur bieden wij alles op het gebied van zonnen en beauty.

Een gratis huidtype analyse, een deskundig zonadvies op maat, een optimale service, klantvriendelijkheid en een maximale hygiëne staan dan ook hoog in ons vaandel.

Sunsation is al vele jaren lid van de landelijke branche vereniging “Samenwerking Verantwoord Zonnen”, is in het bezit van het landelijk erkende “Blinky Hygiëne Certificaat” en alle zonnebanken voldoen ruimschoots aan de meest recente Europese eisen.

Zonneconsulentes
Alle medewerkers krijgen een gedegen basisopleiding en worden regelmatig bijgeschoold met betrekking tot verantwoord zonnen, advisering op maat, hygiëne, klantvriendelijkheid en in hun kennis over zonnecosmetica.

Je voelt je gelijk thuis
Natuurlijk kom je zonnen om snel een mooi kleurtje op te doen, maar in de Sunsation studio’s is het ook nog eens ouderwets gezellig. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met een gratis kopje koffie, cappuccino, thee of mineraalwater. Je kunt gebruik maken van de leestafel als je eventjes moet wachten, je kunt in de make-up hoek gebruik maken van de gratis demake-up producten en er ligt altijd een schone handdoek en een verfrissingsdoekje voor je klaar.

Openingstijden
De juiste openingstijden per vestiging kun je vinden onder het kopje “Vestigingen”. Hier staan ook nog eens de adressen en telefoonnummers vermeld. Het is niet nodig om een afspraak te maken, maar als je er zeker van wilt zijn dat je “eigen zonnebank” vrij is, kun je beter even van tevoren reserveren zodat je niet hoeft te wachten.

Voor de eerste keer zonnen?
Op deze site en zeker in onze studio’s vind je veel informatie over verantwoord zonnen. Als je voor de eerste keer komt, verzorgen onze medewerkers een computergestuurde huidanalyse en geven je dan een kuuradvies op maat. Dat betekent maximaal bruinen zonder te verbranden. Ook geven ze je een deskundig advies over de zonnecosmetica die je het best kunt gebruiken. Hou er wel rekening mee dat je als klant volgens de nieuwe Europese regels 18 jaar of ouder moet zijn.

Erkend hygiëne certificaat
Hygiëne is een absolute topprioriteit bij Sunsation. Onze studio’s zijn dan ook aangemeld bij het “Blinky Hygiëne Concept”. Dit betekent dat alle zonnebanken na elk gebruik zorgvuldig gereinigd worden met de speciaal ontwikkelde Blinky zonnebankreiniger en dat alle zonnebanken volgens een vast schema vakkundig gedesinfecteerd worden. Bovendien worden de zonnebanken door een onafhankelijk laboratorium een aantal keren per jaar gecontroleerd. Als alles 100% in orde is, krijgt de studio het “Blinky Hygiëne Certificaat”. Alle vier onze studio’s hebben dit certificaat elk jaar opnieuw behaald. Een (hygiëne)garantie waar je als klant ook recht op hebt!

Beautysalon Young Looks
Pal naast onze zonnestudio in Etten-Leur vindt u onze beautysalon waar we u vele exclusieve behandelingen aanbieden. Kom fijn genieten van een heerlijke schoonheidsbehandeling of een ontspannen lichaamsmassage. Klinkt luxe, persoonlijke aandacht en een weldadig gevoel je als muziek in de oren? Maak dan een afspraak op de Dreef 2 in Etten-Leur! Tel: 076-8700014 info@younglooks.nl

Manicure – Pedicure – Shellac – Gelnagels – Nail art – Harsen – Epileren – Gezichtsbehandelingen – Anti age behandelingen – Lift behandelingen – Relax massage – Hot stone massage – Kruidenstempel massage – Spraytanning – Wellplate – Vacustep- (Bruids)visagie

DE WINNAARS ZIJN BEKEND!

De klavertjes actie was een groot succes!

De volgende lucky numbers zijn de winnaars van een fantastisch Australian Gold pakket t.w.v. maar liefst € 100,-!

WASSENAARSTRAAT, BERGEN OP ZOOM
202000
202688

ANTWERPSESTRAAT, BERGEN OP ZOOM
201418
202227

ETTEN-LEUR
201548
201103

Zit jouw nummer hierbij? Neem dan contact met ons op, want dan heb je gewonnen! GEFELICITEERD!

Een zonnebank voor elk huidtype
Sunsation heeft een uitgebalanceerde opbouw in het assortiment zonnebanken. Vanaf een lichte zonnebank voor mensen die pas beginnen en/of wat sneller verbranden, tot fantastische turbobanken voor de ervaren zonnebankliefhebber. Alle zonnebanken zijn voorzien van muziek en airco, en diverse banken ook nog van aroma therapie en een fijne verfrissende waternevel. En natuurlijk voldoen alle zonnebanken aan de meest recente Europese eisen.

Net een stapje extra!
Het allerbelangrijkste om snel, mooi en diep te bruinen zijn de lampen in de zonnebank. In samenwerking met de grootste lampenfabrikant van Europa heeft Sunsation (binnen de nieuwe Europese norm) gekozen voor de zeer speciale “New Technology” lamp. Deze is wel zo’n 40% duurder dan een “normale” zonnebanklamp, maar het resultaat is gemiddeld tot wel 75% beter. En zo hoort het ook, want als je voor topkwaliteit zonnebanken kiest, kies je ook voor de allerbeste lampen.

De Sunsation voordeelpas
Met de Sunsation voordeelpas krijg je een aantal extra’s. Allereerst kunnen we je kuur goed voor je bijhouden en waar nodig bijsturen. Je kunt met je pas meedoen met alle voordeelacties, je krijgt voor je verjaardag een gratis zontegoed en het belangrijkste zijn de extra bonussen die je met deze voordeelpas krijgt.

Je betaalt € 50,- en ontvangt € 60,- zontegoed. Of je betaalt € 85,- en je ontvangt € 100,- zontegoed.

Bovendien organiseren we voor onze klanten regelmatig speciale acties waarmee je nóg meer voordeel uit je Sunsation pas kunt halen. Nog een voordeeltje is dat je je pas in elke vestiging van Sunsation kunt gebruiken!

 1400

Luxura2

X10_ArcticBlue_004-1_SS-102

Untitled-1

Luxura

Uit diverse onderzoeken van gerenommeerde universiteiten in o.a. Engeland, Duitsland, Scandinavië en Amerika is gebleken dat zonlicht helemaal niet zo ongezond is als in het verleden (en zelfs nu nog) regelmatig werd beweerd. Integendeel zelfs!

Er is duidelijk aangetoond dat je door verantwoord zonnen (extra) vitamine D aanmaakt, dé belangrijke vitamine die preventief werkt tegen o.a. darm-, baarmoeder- en borstkanker. Ook je doorbloeding verbetert en je wordt minder vatbaar voor virussen.

Bovendien gaat een hoge dosis vitamine D botontkalking en multiple sclerose tegen, vitamine D helpt bij psoriasis-achtige aandoeningen én vitamine D helpt je door je (winter) depressie heen. Zonlicht maakt namelijk het hormoon endorfine aan waardoor je je een stuk beter voelt.

Verantwoord zonnen kan dus bijdragen aan een betere gezondheid. Maar het is als met vele andere dingen, te vaak en/of te veel is niet goed. Laat je daarom goed adviseren!

Ben je nog geen 18 jaar?

Nog even niet onder de zonnebank. Je leest het goed. Als je nog geen 18 jaar oud bent, mag je nog geen gebruik maken van de zonnebank. Dat betekent dat je pas vanaf je 18e jaar van harte welkom bent bij ons. Deze regel is een tijdje geleden opgesteld, omdat huidspecialisten hebben vastgesteld dat het voor jonge mensen beter is als ze niet teveel zonlicht krijgen. Tot je 18e is je huid namelijk nog in ontwikkeling. Huidschade door eventuele verbranding vergroot dan het risico op de ontwikkeling van huidkanker op latere leeftijd

SVZ Samenwerking Verantwoord Zonnen
Sunsation is al vele jaren lid van de landelijke branche vereniging “Samenwerking Verantwoord Zonnen”. Zij geven voorlichting aan de consument over zonnen. De branchevereniging bevordert de kwaliteit en veiligheid van het zonnen op de zonnebank met het opzetten en stimuleren van de Code voor Praktijkuitoefening, interne voorlichting aan leden en het bieden van en motiveren tot opleiding van het personeel van zonnestudio’s. Samen maken we ons sterk voor een hoog niveau van advies over het zonnen, dienstverlening door deskundig opgeleide medewerkers, hygiëne in de studio en veiligheid van de apparatuur.

Deskundig advies
Bij Sunsation maken de medewerkers voor elke (nieuwe) klant een gratis huidtype analyse. Dit duurt ongeveer 5 minuutjes. Aan de hand van het resultaat wordt dan een persoonlijke zonnekuur op maat voor je samengesteld. Bovendien krijg je ook een advies welke zonnecosmetica het best bij je huid past. Dit betekent dat je maximaal kunt bruinen zonder te verbranden.

Goed voorbereid op vakantie
Als je op zomervakantie gaat (of je gaat skiën of snowboarden) is het verstandig om van te voren een zonnekuurtje te doen. Je huid is dan al beschermd tegen zonlicht zodat de kans om te verbranden een stuk kleiner wordt. Bovendien is het wél zo leuk als je er ook de eerste dagen van je vakantie al lekker gebruind uitziet.

 

Van tijd tot tijd een zonnebankje is goed voor de aanmaak van vitamine D. Vooral in de maanden waar we weinig of geen zon hebben of wanneer de zon niet krachtig genoeg is, maken we veelal te weinig vitamine D aan, wat niet goed is voor de gezondheid.

Zo werd in het VARA programma KASSA nog gemeld dat de mogelijke oorzaak van de griepepidemie wel eens een tekort aan vitamine D zou kunnen zijn. Bovendien kan vitamine D preventief werken tegen diverse vormen van kanker en andere aandoeningen.  En als je gaat zonnen, zorg dan wel dat je huid maximaal verzorgd wordt.

Australian Gold biedt een ruim assortiment hoogwaardige huidverzorgende producten die er bovendien voor zorgen dat je sneller een mooi bruin kleurtje krijgt en dat je bruine teint langer blijft. En vergeet niet een Australian Gold Aftersun te gebruiken, zodat je huid goed gehydrateerd blijft.