Sunsation zonnestudio’s zijn al vele jaren een begrip in de regio. Met 2 vestigingen in Bergen op Zoom en Etten-Leur bieden wij alles op het gebied van zonnen en beauty.

Een gratis huidtype analyse, een deskundig zonadvies op maat, een optimale service, klantvriendelijkheid en een maximale hygiëne staan dan ook hoog in ons vaandel.

Sunsation is al vele jaren lid van de landelijke branche vereniging “Samenwerking Verantwoord Zonnen”, is in het bezit van het landelijk erkende “Blinky Hygiëne Certificaat” en alle zonnebanken voldoen ruimschoots aan de meest recente Europese eisen.

Zonneconsulentes
Alle medewerkers krijgen een gedegen basisopleiding en worden regelmatig bijgeschoold met betrekking tot verantwoord zonnen, advisering op maat, hygiëne, klantvriendelijkheid en in hun kennis over zonnecosmetica.

Je voelt je gelijk thuis
Natuurlijk kom je zonnen om snel een mooi kleurtje op te doen, maar in de Sunsation studio’s is het ook nog eens ouderwets gezellig. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met een gratis kopje koffie, cappuccino, thee of mineraalwater. Je kunt gebruik maken van de leestafel als je eventjes moet wachten, je kunt in de make-up hoek gebruik maken van de gratis demake-up producten en er ligt altijd een schone handdoek en een verfrissingsdoekje voor je klaar.

Openingstijden
De juiste openingstijden per vestiging kun je vinden onder het kopje “Vestigingen”. Hier staan ook nog eens de adressen en telefoonnummers vermeld. Het is niet nodig om een afspraak te maken, maar als je er zeker van wilt zijn dat je “eigen zonnebank” vrij is, kun je beter even van tevoren reserveren zodat je niet hoeft te wachten.

Voor de eerste keer zonnen?
Op deze site en zeker in onze studio’s vind je veel informatie over verantwoord zonnen. Als je voor de eerste keer komt, verzorgen onze medewerkers een computergestuurde huidanalyse en geven je dan een kuuradvies op maat. Dat betekent maximaal bruinen zonder te verbranden. Ook geven ze je een deskundig advies over de zonnecosmetica die je het best kunt gebruiken. Hou er wel rekening mee dat je als klant volgens de nieuwe Europese regels 18 jaar of ouder moet zijn.

Erkend hygiëne certificaat
Hygiëne is een absolute topprioriteit bij Sunsation. Onze studio’s zijn dan ook aangemeld bij het “Blinky Hygiëne Concept”. Dit betekent dat alle zonnebanken na elk gebruik zorgvuldig gereinigd worden met de speciaal ontwikkelde Blinky zonnebankreiniger en dat alle zonnebanken volgens een vast schema vakkundig gedesinfecteerd worden. Bovendien worden de zonnebanken door een onafhankelijk laboratorium een aantal keren per jaar gecontroleerd. Als alles 100% in orde is, krijgt de studio het “Blinky Hygiëne Certificaat”. Alle vier onze studio’s hebben dit certificaat elk jaar opnieuw behaald. Een (hygiëne)garantie waar je als klant ook recht op hebt!

Beautysalon Young Looks
Pal naast onze zonnestudio in Etten-Leur vindt u onze beautysalon waar we u vele exclusieve behandelingen aanbieden. Kom fijn genieten van een heerlijke schoonheidsbehandeling of een ontspannen lichaamsmassage. Klinkt luxe, persoonlijke aandacht en een weldadig gevoel je als muziek in de oren? Maak dan een afspraak op de Dreef 2 in Etten-Leur! Tel: 076-8700014 info@younglooks.nl

Manicure – Pedicure – Shellac – Gelnagels – Nail art – Harsen – Epileren – Gezichtsbehandelingen – Anti age behandelingen – Lift behandelingen – Relax massage – Hot stone massage – Kruidenstempel massage – Spraytanning – Wellplate – Vacustep- (Bruids)visagie