sunsation-banner (1)

Een zonnebank voor elk huidtype

Sunsation heeft een uitgebalanceerde opbouw in het assortiment zonnebanken. Vanaf een lichte zonnebank voor mensen die pas beginnen en/of wat sneller verbranden, tot fantastische turbobanken voor de ervaren zonnebankliefhebber. Alle zonnebanken zijn voorzien van muziek en airco, en diverse banken ook nog van aroma therapie en een fijne verfrissende waternevel. En natuurlijk voldoen alle zonnebanken aan de meest recente Europese eisen.

Net een stapje extra!

Het allerbelangrijkste om snel, mooi en diep te bruinen zijn de lampen in de zonnebank. In samenwerking met de grootste lampenfabrikant van Europa heeft Sunsation (binnen de nieuwe Europese norm) gekozen voor de zeer speciale “New Technology” lamp. Deze is wel zo’n 40% duurder dan een “normale” zonnebanklamp, maar het resultaat is gemiddeld tot wel 75% beter. En zo hoort het ook, want als je voor topkwaliteit zonnebanken kiest, kies je ook voor de allerbeste lampen.

De Sunsation voordeelpas
Met de Sunsation voordeelpas krijg je een aantal extra’s. Allereerst kunnen we je kleuropbouw goed bijhouden en waar nodig bijsturen. Je kunt met je pas meedoen met alle voordeelacties, je krijgt voor je verjaardag een gratis zontegoed en het belangrijkste zijn de extra bonussen die je met deze voordeelpas krijgt.

Je betaalt € 50,- en ontvangt € 60,- zontegoed. Of je betaalt € 85,- en je ontvangt € 100,- zontegoed.
 
Bovendien organiseren we voor onze klanten regelmatig speciale acties waarmee je nóg meer voordeel uit je Sunsation pas kunt halen. Nog een voordeeltje is dat je je pas in elke vestiging van Sunsation kunt gebruiken!