en droge huid reflecteert UV licht waardoor je veel minder snel bruint. Bovendien is het verstandig (eigenlijk noodzakelijk) om tijdens het zonnen je huid goed te beschermen en te verzorgen. Daarom wordt altijd geadviseerd om tijdens het zonnen een goede lotion te gebruiken. En omdat we kiezen voor topkwaliteit vindt u bij Sunsation een uitgebreid assortiment Australian Gold.

De afgelopen jaren heeft Australian Gold nieuwe innovatieve en gepatenteerde formules ontwikkeld, zowel om een fantastisch bruiningsresultaat te realiseren, maar zeker ook om je huid maximaal te voeden, te beschermen en in topconditie te brengen en te houden.

Kijk eens naar die prachtige en unieke verpakkingen! Iedere lotion is van hoge kwaliteit en ruikt heerlijk! Kijk daarbij naar die lage prijs en je bent direct verkocht! Alle Australian Gold producten hebben een zeer exclusieve uitstraling en zijn zeer populair over de hele wereld! We hebben een ruime keus, dus voor elk huidtype en elk budget!

Omdat onze lotions je huid optimaal verzorgen, bruin je sneller, krijg je een donkerder kleur en je bruine kleur blijft ook langer. Er zijn lotions met enkelvoudige bronzers, meervoudige bronzers en zelfs met 30-voudige bronzers. Ook StimuTan en ColorBooster zijn formules die de bruining aanzienlijk versterken. Al met al verbetert het totale bruiningsresultaat tot wel 40%. Dus heb je meer plezier van je kuurtje en hoef me minder intensief te bruinen om het gewenste resultaat te breiken.  Het hele Sunsation team heeft een speciale training gevolgd en kunnen je dus vakkundig van dienst zijn.

Bijna alle lotions zijn op Aloë Vera basis en bevatten een substantieel percentage hoogwaardige ingrediënten die de huid verzorgen en beschermen.

We noemen o.a. vitamine A-C-E-F, het Advanced Skincare Complex (bevordert de elasticiteit van de huid), CoQ10 (gaat lijntjes en rimpeltjes tegen) hennepzaadextract (hydraterende werking)

UltraFirm (huidverstevigend) en CelluTox (gaat huidveroudering tegen). In elke studio ligt een overzichtskaart waarop vermeld staat welke formules in welke lotions zijn gebruikt. En u kunt het natuurlijk ook gewoon onze medewerkers vragen.compilatie-AG-2018